Sevgidoji: Çilekli saç maskesi nasıl yapılır?

Çilekli saç maskesi nasıl yapılır?

    Çilek severler burda mı ? Ne kadar da harika bir meyvesin sen ya. Çilek çok sevdiğim meyvelerdendir.Yemesi güzel olduğu gibi farklı kullanım alanları da vardır. Saçlardan bahsettiğim için saçlara faydalarından devam ediyorum kızlar.Aşağıdaki maskeyi uygulamanın tamda mevsimi bence. O halde manava koşuyoruzz..












Malzemeler

Bir avuç taze çilek (orta ve daha uzun saçlar için daha fazla kullanın)1 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı1 çorba kaşığı bal

Hazırlanışı ve uygulanışı

1. Bir tür ince bir püre halini alana kadar malzemeyi karıştırın.

2. Karışımı ıslak saç kökleri ve ıslak saç uçlarına uygulayın.

3. Ilık suyla durulayın. Çileğin doğal olarak sahip olduğu hoş kokusu nedeniyle, ikinci bir güzel kokuya ihtiyacınız olmayacaktır. Organik şampuan kullanmanıza gerek kalmayacak.

Yağ Dengeleyici Çilek Maskesi Tarifi


Malzemeler

2-3 adet çilek
1 çay kaşığı limon suyu

Yapılışı

Çileği püre haline gelinceye kadar ezin. Bir kaba koyun ve üzerine limon suyu ekleyin. Temizlenmiş yüzünüze uygulayın ve ortalama 15 dakika kadar bekletin. Süre dolunca önce ılık su ile yüzünüzü silin. Sonra soğuk su ile yüzünüzün tamamını yıkayın. Sıcak-soğuk ilişkisi kan deveranını arttıracak ve cildinizi canlandıracaktır.
Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR