Sevgidoji: DefiLand

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨


İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar neden burada birşeyler yazmadığımı kendime sorunca,hemen paylaşma gereği duydum.Bundan sonra bu başlık hakkında gerekli bilgileri paylaşacağım.


DeFi Land (DFL) Nedir? DeFi Land, Merkezi Olmayan Finansı oyunlaştırmak için oluşturulmuş çok zincirli bir tarım simülasyon oyunudur. Oyunumuz geleneksel platformların sahip olduğu tüm özelliklere sahip olacak ancak hepsini tek bir yerde toplayacaktır. Oyuncular oyunu ücretsiz oynamaya başlayabilecek, oyna-2-kazan aşamasına kadar ilerleyebilecek, başkalarıyla rekabet edebilecek, zanaat, ticaret ve daha fazlasını yapabilecekler. DFL, aşağıdakiler için kullanılan yerel yardımcı program simgesidir: Rekabet, bahis, bahşiş. oyun içi varlıklar ve NFT'ler ticareti. Ağ kaynaklarının nasıl tahsis edildiğini belirlemek için yönetişim oyları için kullanılır.

DeFi Land'i Benzersiz Kılan Nedir? Projeyle ilgili şaşırtıcı olan şey, diğer protokollerde görmüş olabileceğiniz gibi oyunumuz için kapalı bir ekosistem oluşturmuyor olmasıdır. Yeni bir ortam yaratmak değil, mevcut olanları hızlandırmak, oyunlaştırmak ve iyileştirmek. DeFi Land yerleşik platformların üzerinde çalışacak, yani kullanıcılar oyun aracılığıyla iyi bilinen AMM'ler/DEX'ler/Ödünç Verme protokollerini kullanacak. Örneğin, bir oyuncu oyunda Yield Farming'i denediğinde, aslında DefiLand arayüzü aracılığıyla farklı havuzlar ve staking platformları kullanıyor olacaktır. DeFi Land'de her varlık bir para birimini temsil eder. Örneğin, demo versiyonda SOL, Ayçiçeği, USDC-mısır, COPE- Balkabağıdır. Bu varlıklar, geleneksel DeFi teklifleriyle aynı etkinliklerin yanı sıra, ortaya çıkarmak üzere olduğumuz çeşitli farklı şeyleri yapmak için kullanılacaktır. DeFi Land, oldukça dikkat çekici özelliklerle dolu iddialı bir oyundur. v1.0'ın bu yaz, v2.0'ın ise 2022'nin başında çıkması planlandığı için oyunumuz iki versiyon halinde piyasaya sürülecek. Web'in yanı sıra cep telefonu kullanıcılarına da sunulacak. Tüm oyun tasarımları ve mekaniği deneyseldir ve birçok kez tekrarlanacaktır. DeFi Land v1 Rahatlatıcı sesler, sezgisel kullanıcı arayüzü, hoş ortam…Sürüm 1, aşağıdakiler dahil Merkezi Olmayan Finans protokollerinin temel işlevlerini içerecektir: 

Takas ,likidite sağlayan, Staking &Verim Çiftliği, Yönetim, özelleştirilebilir araziler, Eğitim arazisi (Alıştırma Modu), Başarılar

 DeFi Land v2 Belirtildiği gibi, v2.0'ın 2022'nin başında çıkması planlandığından oyunumuzun iki sürümü olacak. Sürüm 2, hepsi bir arada oyunlaştırılmış bir deneyim olarak projemizi sonlandıracak özellikler içerecek. v2 sahip olacak:

 Üretmek, Çok oyunculu yarışmalar, Borç Verme ve Borç Alma, NFT pazarı, Etkileşimli Sohbet Görevler, NPC'ler ve üreme, Çeşitli eğlenceli mini oyunlar, Ethereum, Terra ve BSC toprakları



*PLAY DEFI LAND🚜

TWİTTER:https://twitter.com/DeFi_Land

TELEGRAM:https://t.me/official_defiland

DİSCORD:https://discord.com/invite/defiland

NFT SATIN AL:https://magiceden.io/marketplace/defiland_gen0

DÖKÜMANLAR:https://docs.defiland.app

MEDIUM:https://defiland.medium.com

İNSTAGRAM:https://www.instagram.com/defilandofficial

CMC:https://coinmarketcap.com/currencies/defi-land

CG:https://www.coingecko.com/tr/coins/defi-land


Balık Tutma Oyunu

Hasat Oyunu

Ateş etme oyunu


Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR