Sevgidoji: iMe Messenger Telegram Uygulaması ve Ethereum

iMe Messenger Telegram Uygulaması ve Ethereum


Gelişen  Dijital para teknolojisi kullanım alanlarının genişlemesiyle sosyal platformlara da entegre edilmeye başladı. iMe Messenger uygulaması Telegram için geliştirilmiştir. Telegramınız kuruluysa sadece bir eklenti olarak güncelleme yapıyor. Yüklü değilse kendi uygulamasını kuruyor. Halihazırda bir Telegram üyeliğiniz varsa yeni bir hesap oluşturmanıza gerek yok. İçerisinde otomatik dil çeviri botu bulunmaktadır. Yabancı dillerdeki mesajlaşmalarda karşıdan gelen mesajları kolaylıkla kendi dilinize çevirebiliyorsunuz.Ayrıca iMe Messenger uygulaması  içerisinde oluşturacağınız size özel cüzdan seçeneğiyle dijital paraları telegramdaki arkadaşlarınıza kolayca gönderebileceksiniz. Üye olduğunuzda yeni kayıt için 30 adet ve davet etiğiniz her yeni kullanıcı için ait 10 adet kendi AIC adında uygulama içi tokenini ücretsiz olarak veriyor. Bu dağıtılan kendi tokeni henüz maddi değeri olmasa bile ileriki zamanlarda iyi bir fiyata gelebilir ve uygulama içinde çeşitli hizmetler satın alabilirsiniz. İme Messenger uygulamasının projesi LIME dir.Yatırım tavsiyesi değildir.

Hemen uygulamayı referansımla indirmek için tıklayınız.iME Messenger yükle.

Videoda daha geniş bilgiler bulabilirsiniz.

 

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR