Sevgidoji: Evde doğal tonik yapımı

Evde doğal tonik yapımı

Cildinize,evde doğal tonik! yapın.
Evde cilt bakımı için sürekli yeni ürün ve doğal bakım hizmetleri arayışındayım.Çevremde bu konuda tecrübesi olan insanlardan bilgiler alıp uyguluyorum.Bugun de size evde cilt temizleyici bu tonikle cilt güzelliğinize harika bir deneyim katacak.

evde maden suyuyla doğal tonik yapma
Maden suyu maske yapımı
Şimdi gelelim toniğimizi hazırlamaya,

Malzemeler:

1 şişe maden suyu
1/2 limon suyu
1 adet elma suyu
10 gr badem yağı
1 adet armut suyu

Hazırlanışı:

Tüm malzemeleri karıştırıp spreyli bir şişeye koyup her defasında çalkalayıp buzdolabında muhafaza edin.7 gün süreyle kullanabilirsiniz.Yatmadan önce uygulayınız.

maden suyunun faydaları
Maden suyu faydaları yazısını okumak için tıklayınız

Bu tonik cildinizi arındırıp rahatlatıcı his verecek.Kirlenen ve yağlanan ciltlerde göznekleri temizler cildi sıkılaştırıp ölü deriyi kaldırarak cildinizin canlanmasını sağlayacaktır.Gözenekler cildimizin nefes alma yeridir.Buranın tıkanması ciltteki yağ ve teri atmayı zorlaştırır.Bu sebeple cilt temizliğimize özen göstermemiz gerekiyor.

cilt gözenek tahribi,evde tonik yapımı
Gözenekleri büyümüş cilt örneği

Ancak değerli misafirler cilt temizliği gözenek açıyor ancak abartmamak lazım.Her şeyi cildimize uygulayıp cilt temizliği yapayım derken cildinizde tahripler oluşturabilirsiniz.Cilt temizliğinizi uygun zaman aralıklarında ve uygun yöntemlerle yapmalısınız.Ben cilt bakımı konusunda  profesyonel biri değilim fakat  kendi vücudumu ve cildimi tanıdığım için bana uygun olanı bulmakta zorlanmıyorum.

Gözenekleri uzun zaman bakım yapılmamış yağlanmış gözenekleri dopdolmuş bir cilt düşünün.Bu cilde bakım yapacağınız zaman etkisi büyük bir yöntem ile temizlediğinizde temizlenen gözeneklerde kocaman boşluklar oluşacaktır.Bu sebeple cilt temizliği yaparken günlük hafif düzeyde bitkisel sabunlarla ve belirli zaman dilimlerinde de maskeler ve destekleyici kozmetiklerle cilt bakımınızı tamamlamalısınız.

Değerli misafirlerim blog yazılarımda önceliğim doğal bakım için yazılar paylaşmak.Ancak ilerisi için destekleyici bakım krem ve kozmetik tanıtımlarını da deneyip sizlerle paylaşacağım.

Sağlıklı ve güzel bir ömür geçirmeniz dileğiyle.


Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

27 yorum:

  1. Sodanın faydalı bir kullanım alanını daha tanımış oldum. Doğal tonik yöntemini deneyeceğim. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. heey baktın mı ama son yazısımaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baktim tabi cok mutlu oldum.🎶heryerde olmana ,guzel yorumlarina ve bizlere guzel bir ortam sagladigin icin cok tesekkurler ❤

      Sil
  3. Hem organik hem ekonomik. Teşekkürler bu faydalı paylaşım için :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tesekkur ederim.ziyaretime gelen tum misafirlerimin bu alandaki bilgi ve tecrubelerini rica ediyorum 😊

      Sil
  4. heey baksanaa, dünkü reklamlar miminde audrey var. onun bloguna gidebilirsiiin. yakın konularınız. onun blogundan birçok kişisel bakım bloguna geçebilirsin kiii :) senin konularında arkadaşlarımız var işte yaniii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gittim gordum bayildim ama bu isi taa 2012 de yapmaya baslamis ve mukemmel paylasimlari var.bende urun incelemeleri yapmak istiyorum.elimde bakimla ilgili urunler fazla yok ama denedikce paylasacagim.bu arada makyaj yapmiyorum yapamiyorun 😊 elime gectikce bakim tarzinda urun incelemelri paylasicam tesekkurler

      Sil
    2. audreye de her şeyi sorabilirsin. destek olur kiii. düşüncelerini planlarını ona da söyle. fikir verir. onun blog çevresinden de bir dolu arkadaşın olur filan işteeee. son yazımdaki bayan kirpikden de ulaşabilirsin herkesee. çekinirsen deep gönderdi deeee yeter :)

      Sil
    3. Cok tesekkurler ilgi ve yardimlariniznicin ben uuuyuyacagim tek gozle bakiyorum telefona yarin daha iyi bir gun olmasi dilegiyle iyi geceler

      Sil
  5. auderyin yorumlarından bak mesela, ümran tuncer, gökçe bağtır, yeşimle her telden, gülümse yüzüme, sihirli mavi, sena dursun, yelizin keşifleri, hepsine gidebilirsin. ayrıca bu arkadaşların hepsisi instada var, ordan da arkadaş olabilirsin, kullanıyorsan. hepsi arkadaşımdır. çekinme yaniii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deep çok tatlısın teşekkürler.. Sevgidoji'nin blogu da güzelmiş böyle bakım önerilerini ben çok seviyorum.. sürekli takipteyim artık :-))

      Sil
    2. ismini saydıklarınızın bir kısmını takip ediyorum kalanlarada hemen bakıyorum 💃🏻💃🏻💃🏻

      Sil
  6. Ancak sivilceli ciltlere de iyi gelir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sivilce geçirme özelliği var diyemem ama sivilce oranını aza indirebilir diyebilirim :D

      Sil
  7. bunu yapıp deneyeceğim böyle şeyler çok hoşuma gider..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sevindim ziyarete geldiğiniz için çok çok teşekkürler ederim.

      Sil
  8. İşte en sevdiğim blog yazılarından :) Doğal yapılan formüller..

    YanıtlaSil
  9. Wonderful post darling!
    I just follow the blog, follow back?
    Kisses
    https://elenabienvenido.blogspot.com.es/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. thank you👄
      i visit yours blog and follow you 👏

      Sil
  10. Bende en kısa zamanda deneyeceğim paylaşım için teşekkürler 🙂🙂

    YanıtlaSil
  11. Yanıtlar
    1. canım blog tasarımına ve yazılarına hayranım ❤❤❤

      Sil
  12. I have to try this :)

    Thanks for following, I'm following you too :)

    Have a nice week!
    http://demantanosofa.blogspot.pt/

    YanıtlaSil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR