Sevgidoji: Limon ve Karbonat maskesi (cilt ve yüz için)

Limon ve Karbonat maskesi (cilt ve yüz için)



Limonun suyu ve yağının faydalarını anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.

İyi bir yağ ve kir çözücü,.hazımsızlık ve kabızlığa ,ateşe ,dişlere ,yanıklara ,iç kanamaya ,kilo vermek için,solunum bozukluklarına ,koleraya ,ayaklara ,romatizmaya ,boğaz enfeksiyonlarına ,yüksek tansiyona ,dirsek ve dizlerdeki kararmalar giderir,işleri beyazlatır,kilo vermenizi sağlar,tırnakları güçlendirir,saça ,cilde ,limon saç ve kafa derisi sağlığına ciddi katkı sağlar,nemlendirme ve doğal parlaklık sağlar,siyah noktaların tedavisi için kullanılır.

Yukarıdaki saydığım ve bilmediğimiz faydaların hepsi limona ait.Ama güzellik adına faydalarını yukarıda siyaha boyadım.Biz kadınlar bence limonu yanımızdan ayırmayalm.

 Bu tarifte limon, gözeneklere nüfus ederek gözeneklerde birikmiş kir ve yağı çözerken, karbonat da ovma yardımıyla gözeneklerin içinin boşalmasını kolaylaştırıyor. Bu maskeyi, yemeklik tuz ile de yapabilirsiniz.

evde Limon ve Karbonat maskesi nasıl yapılır?


Yapılışı:

1 yemek kaşığı karbonat veya tuza yarım limon suyu ekleyip macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Ardından siyah noktaların bulunduğu sorunlu bölgeye parmaklarınızla ovalayarak sürün ve iyice yayıldıktan sonra 15-20 dakika bekleyin. Son olarak yüzünüzü soğuk suyla durulayın çünkü soğuk su, cildi gererek gözeneklerin kapatılmasına yardım eder.


BİRİ ÇÖZER, BİRİ TEMİZLER
Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

1 yorum:

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR