Sevgidoji: Salatalık maskesi (sade kolay)

Salatalık maskesi (sade kolay)

Salatalığın şaşırtıcı özelliklerini biliyorsunuz: nefis, taze ve dengeli bir beslenme için harika bir yiyecektir. Salatalık içerdiği nem, canlandırıcı etkisi ve yumuşatıcı özelliğinden dolayı cilt bakımında vazgeçilmez bir sebzedir.Cildinizde yaratacağı değişikliklere inanamayacaksınız, hele ki plajda çok güneş altında kalmışsanız etkisini daha iyi fark edeceksiniz.


evde kolay salatalık maskesi yapımı

Maskenin hazırlanışı:

Bir salatalığı soyun ve macun kıvamına gelene dek ezin, (gözleriniz için 2 dilim ayırmayı unutmayın) tüm yüzünüze yayın ve 15 dakika bekleyin. Bol soğuk suyla maskeyi temizleyin, cildinizin ne kadar taze ve nemlenmiş olacağını göreceksiniz.


.
Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

5 yorum:

  1. Bak bu gerçekten faydalı, çok duydum....eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Zaman zaman uyguladığım bir maske. İşe yarıyor...

    YanıtlaSil
  3. Çok faydalı bir maske. Detoks etkisi vermesi de cabası. Hem nemlendirip hemde sebum dengesini ayarlayarak parlamaları önlemekte birebir. Güzel bir noktaya değinilmiş. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Salatalık maskesini zaman zaman yaptığım oluyor.

    YanıtlaSil
  5. güzel bir sunum olmuş , sitenin tasarımını sevdim . yöntemleri denenmelik jjjj

    YanıtlaSil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR