Sevgidoji: Sarımsak İle Kaş Kalınlaştırma Yöntemi

Sarımsak İle Kaş Kalınlaştırma Yöntemi

Sarımsağın erkekler için sakal çıkarmada kullandıkları bir yöntem olduğunu bilmeyenimiz vardır.Erkekler sakallarının erken çıkması ve hacimli çıkması için genellikle sarımsağa başvuruyorlar.Peki ben sarımsağın kaşlar içinde  besleyici, güçlendirici ve yeni kaş çıkmasında etkili olduğunu söylesem.

Bu yöntem çoğu kişi tarafından bilinip ve sıkça kullanılan bir yöntem olsada bu konuda tecrübesi olmayanlar için bu paylaşımın faydası olacağını düşünüyorum.Fazla uzatmadan maskeyi nasıl yapacağınızı anlatayım.


  • Temiz bir diş fırçasıyla kaşlarınızı, kılların çıkış yönünde fırçalayarak masaj yapıp kaş diplerinizin biraz kızarmasını sağlayın.


  • 2 adet diş sarımsağı havanda döverek bir miktar zeytinyağı ile karıştırın ve krem haline getirin. 
Bu kremi kaş diplerinize iyice yedirerek maske şeklinde kaşlarınız da bırakın. Yarım saat bu şekilde bekleyin ve sabunlayarak yıkayın. Gözleriniz biraz yanabilir. 30 dakikalık süreyi sırtüstü uzanarak ve gözleriniz kapalı şekilde geçirirseniz sıkıntı olmaz.


 • Maskeyi haftada 1 kez uygulayabilirsiniz.


Kaş Kalınlaştırma Yöntemleri nelerdir?


Sarımsağı kaşlarınızda başka bir yöntemle de kullanabilirsiniz.

1 diş sarımsağı iki parçaya bölün. Ama bıçak veya kesici alet kullanmadan elinizle bölmeye çalışın. Sarımsağın yarısını bir kaşınıza, diğer yarısını da öbür kaşınıza, kaş kıllarınızın çıkış yönüne doğru sürterek sürün. Sarımsağı kaşınıza sürerken iyice bastırın ki suyu çıkarak kaş köklerine nüfuz etsin. Bu işlemin ardından1 tatlı kaşığı kadar zeytinyağını cezvede biraz ısıtıp, kulak temizleme çubuğu yardımıyla kaşlarınıza sürün. Bu işlemi yapma sıklığınız her gece olmalı. Evet her gece yatmadan evvel yapacağınız bu işlemi, sabah kalktığınızda yüzünüzü iyice yıkayarak sonlandırın. Sarımsak kokusu sizi çok rahatsız edecekse, aynı işlemi sarımsak yerine sarımsak yağı ile de yapabilirsiniz. Kaş kalınlaştırma konusunda oldukça etkili bir yöntemdir. 
Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

3 yorum:

  1. Süpersin tam da ihtiyacım olan bir konuya değinmişsin. başarılı. ben de bloğuma bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Sarımsak bu konuda en çabuk yanıt veren yöntem. Aynı zamanda kaş-kirpik için badem yağı çok etkili. Yine temiz bir diş fırçası ile sürülen badem yağı kirpikleri de çok güzel gürleştiriyor... Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. ay bu sarımsak, saç dökülmelerinde de kullanılıyomuş yaa, dökülen yere sürülüyomuuşş :)

    YanıtlaSil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR