Sevgidoji: Küçük Sır- Günün yorgunluğuna iyi gelecek

Küçük Sır- Günün yorgunluğuna iyi gelecek

  Merhabalarr. Bundan sonra arada bir böyle küçük sırları,minik tüyoları sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.Gerçekten faydalı olabileceğine inanıyorum.Ben bunları duyunca öğrenince mutlu oluyorum :) Umarım sizinde ilginizi çeker.


           O halde ilk bilgiyi bırakayım şuraya. Hepimiz yoğun tempolarda çalışan veya okula giden kesim olarak çok fazla yorulup stres altında kalıyoruz. Stres birçok hastalığın birinci sebebi maalesef. Uzak durmaya çalışmamız gerekir. Tüm gün akşam olmasını eve gitmeyi düşünürüz çoğu zaman. İşte en çok da bu zamanlar için  " Bir leğen içine su doldurup onun içerisine de 1 çay bardağı limon suyu ekleyin.10-15 dk kadar dinlendirin sonra ayaklarınızı suyun içine daldırıp tv karşısına geçebilirsiniz. Tüm günün yorgunluğunu stresini alıp götürecektir. Göreceksiniz anlatmama gerek yok :)
Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

2 yorum:

  1. Merhaba Sevgidoji.
    Öğrenci değilim ama iş yorgunluğuna iyi gelir diye bir deneme yaptım. Hakikaten iyi geldi. Eskiler böyle şeylerden bahsederdi. Yabana atmamak lazımmış.

    Teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Sadece sıcak su bile çok iyi geliyor ben zaman zaman eşime yapardım limon suyunu duymamıştım ama belki onun da farklı bir etkisi vardır ;) Bilgi bilgidir. Bilgiden zarar gelmez...

    YanıtlaSil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR