Sevgidoji: Yolcu hapı deneyimim ( Metpamid )

Yolcu hapı deneyimim ( Metpamid )


Arkadaşlar merhaba. Bugün karşınıza her zamankinden farklı bir yazıyla geldim. Başlığımdan anladığınız üzere yolcu hapı deneyimim oldu.Sizinle paylaşmak istedim.Çünkü gerçekten mükemmel etkisiyle beni şaşırtan bir ilaç oldu. Otobüs yolculuğunu hem çok isteyen hem de mide bulantısından ötürü otobüs yolculuğu yapamayan çok insan biliyorum.Bunlardan biri de benim. 2 saatlik yol bile bana işkence gibi gelirdi. Üstelik yolculuk boyunca asla bir şey yiyip içemezdim. Geçenlerde 10 saatlik bir otobüs yolculuğum oldu.Bir akraba tavsiyesi sayesinde bu ilaca ulaştım.
metpamid yolcu hapı
Metpamid hapı

Yola çıkmadan 30 dakika önce falan 1 tablet (30 mg) yedim. Ve yolculuk boyunca gerçekten hiç rahatsızlık vermedi. Hiçbir yan etkisiyle de karşılaşmadım.Çok zevkli bir yolculuk geçirdim .Gayet güzel ve etkili bir ilaç olduğunu düşünüyorum.
Bildiğiniz üzere kullanmadığım veya denemediğim hiçbir ürünü sizinle paylaşmam. Prensiplerim ve sizler öncülüğümsünüz. İlacı eczanelerden bulabilirsiniz.Fiyatı konusunda bir bilgim yok.Sizinle fotoğrafını paylaşacağım daha rahat bulmanız açısından.
O halde ne duruyorsunuz otobüs yolculuklarına yelken açmaya hazırsınız. :)
Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

8 yorum:

  1. Geçmiş olsun, çok kişiyi otobüs, vapur vs. tutar, benim artık Allah zaten başında yeter dert var ki, demiş olmalı ki, bir bu derdim yok:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) İyi bari çok şükür başkalarına iletirsiniz artık :)

      Sil
  2. Özellikle bayanlarda karşılaştığım bir problem bu. Etrafımda bu problemle yaşamak zorunda olanlar da var. Onlara ileteceğim bu yazınızı. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha farklı bilgilerde görüşmek dileğiyle :)

      Sil
  3. Ben de önceden bir ilaç kullanıyorum otobüs tutması için ama adını hatırlayamıyorum şu an. Artık uzun yolculuk önceleri birkaç fasulye tanesini yutuyorum ve o da etkili oluyor, tavsiye ederim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. #BirYaşımaDahaGirdim Etti 388.

      https://www.facebook.com/BirYasimaDahaGirdim/photos/a.1156775571059141.1073741827.1151169971619701/1896858003717557/?type=3&theater

      Sil
    2. hoş geldiniz paylaşımınız için teşekkürler 👏

      Sil
  4. bir de metsil var ben onu alıyordum üniversitedeyken 12 saat otobüs otur otur insanın karnı ağırıyordu, o tablet gaz oluşumunu engelleyip rahat bir yolculuk etmemizi sağlıyordu

    YanıtlaSil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR