Sevgidoji: Vişnenin en güzel halleri

Vişnenin en güzel halleri

        Mutlu bir günün ardından mis gibi bir içeçek tarifi paylaşmak istedim sizinle. Bu sıcacık yaz günlerine yakışacagını düsünerekten. Bilmediğimiz de katkı payları olan vişne sularını bir kenara bırakalım taze vişnelerimize yer verelim artık. Sağlıklı ve mutlu bir yaşam icin. Gerekli malzeme listesi vermeyecem yemek tarifleri kanalları gibi :) çünkü sadece taze vişnelere bir tencereye süzgece birazda şekere ihtiyaç var :) vişne için miktar vermiyorum herkes kendi göz kararına göre ve  şekeri de isteğe göre bırakabilir malzemelerinizi 10 dk kadar kaynatıp süzgeçten geçirin ardından buz dolabında bekletip afiyetle içebilirsiniz. :)
      Bu arada biz küçüklükten beri vişne suyunu buzlukta bekletip meybuz şeklinde veya da kaşıkla kazıyarak karlamasını yaparız. Bazen de vişnelerin saplarını ayıklayıp buzluga atarız sonra kıtır kıtır yeriz :)) yaz günlerine çok iyi geliyor arkadaşlar denemenizi tavsiye ederim :)

* İsterseniz yaz meyvelerinden kayısı erik üzüm vs ile vişne şerbetinizin tadına tat katabilirsiniz. Şeker oranını meyve çokluğuna göre göz kararı ayarlayın lütfen :)








Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

2 yorum:

  1. Ne kadar güzel görünüyorlar.:))) bizimkilerde reçel yaptılar.:))

    YanıtlaSil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR