Sevgidoji: Elidor/ co-creations büyüleyici spreyi denedim

Elidor/ co-creations büyüleyici spreyi denedim

Merhabalar kızlar :)

Yeni bir ürün keşfettim fakat deneyip gördükten sonra sizinle paylaşayım dedim :)

Özellikle boyalı saçlar için geliştirilmiş bir formül olmakla beraber muhteşem kokusu adeta büyüleyici bu spreyin.
Migroslarda 5 tl'ye kadar indirime düşüyor. Ben migrostan 5 tl'ye almıştım. Ama kozmetik satan yerlerde 15 tl civarı sanırım.Oldukça bereketli diyebilirim çünkü 1 aydır kullanıyorum yarıyı zor gördüm. banyo yaptıktan sonra saçlarımı taramak bana işkence gibi gelirdi spreyden önce. Şimdi ise banyodan sonra nemliyken uygulayıp kolayca tarıyorum saçlarımı yumuşak ve parıl parıl oluyor ya. Hem ben işteyken saçlarımı topladığım için çıkarken fıs fıss ve saçlarım yeni yıkanmış ve taranmış gibi görünüyor. İstediğiniz her an uygulayabilirsiniz. Her yerde kurtarıcınız olacak diyebilirim benim için öyle :)

Deneyipte sizinle paylaşamadığım birçok ürün var beklemede kalın lütfen. Seviyorum sizleri. :)
Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

5 yorum:

  1. Güzel bir ürünmus 😊

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Selamun Aleykum Arkadaşlar. Aşağıda vermiş olduğum site sizce nasıl arkadaşlar. Önerileriniz nedir o tarzda bir site açmayı düşünüyorum. Ve sahibine ulaşmam lazım

    https://resimyukle.com.tr

    #resimyükle #hizliresimyukle

    YanıtlaSil
  4. Dökülmeye ve kopmaya çok meyilli nariz ve nazlı saçlarım olduğu için bildim bileli şampuandı, saç bakımıydı , seç serumuydu gibi bok püsür şeylere hazine yatırmış biriyim. artık yeter deyip saçlarımı bob kestirdikten sonra alışveriş yaparken görüp 'şimdi saçlarımın hacimli olması lazım, alayım bi boka yaramazsa evi temizlerim onla zaten fiyatı 8 lira' diye aldığım hacimli saçlar için olanının ilk kullanımda etkisini fark etmedim. ama ne zaman arkadaşımda kaldığım kullandığım şampuanın saçlarımı yapıştırdığını gördüm, ne zaman bittiği için annemin şampuanın kullandıktan sonra saçlarımın sönük gözüktüğünü fark ettim işte o gün benim için teddy charlesa tapma günü oldu. adam kimyager filan değil bildiğin kuaför yada onların deyimiyle saç doktoru. ama nasıl birşey hazırlamışsa saçlarımı gayet olgun ve dolgun gösterdi. kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.

    YanıtlaSil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR