Sevgidoji: İnternet alışverişleri hakkında

İnternet alışverişleri hakkında

merhaba arkadaslar sizlerden uzak kalmayı istemesemde egitimler işler sınavlar derken bayagı uzak kaldık. Şimdi ise burun ameliyatı sürecim basladı 8 kasım persembe günü burun estetiği ameliyatı oldum. Bütün detaylar biraz daha iyi hissettikten sonra gelecektir. Tabi ne kadar çok yorum ve istek olursa :)

Neyse bu yazımda sizlere internet alışverişlerimden bazı sitelerden bahsedeyim. Açıkçası ilk başlarda pek sıcak bakamadım çünkü bazı aldanmalar yaşadım ve kıyafet alma konusunda bir adım geri de duruyorum.
En yakın arkadaşımla birlikte parça parça begendikçe internetten çeyizlik eşyalar almaya başladık öyle güzel indirimli ürünler bulup istetiyoruz ki. Özellikle internet alışverişine ön yargısı olanlar için mutlaka yazılarımı takip etmelerini öneriyorum sizler de faydalandığım indirimlerden faydalanın istiyorum :) fotograflar gelecektiir :))

Sağlıcakla
Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

3 yorum:

  1. Çoğu alışverişimi internetten yapıyorum. Piyasaya göre daha uygun oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en çok hangi site ve de kategori olarak neleri tercih ediyorsunuz :)

      Sil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR