Sevgidoji: Pirinç ve Güzellik maskesi

Pirinç ve Güzellik maskesi

Herkese merhaba arkadaşlar. Kahve maskemizden sonra sizinle paylaşacağım diğer bir etkili maske ise pirinç unu maskesidir.Kahve maskemizi yapmadığımız diğer 4 gün için gayet ideal bir maske.Hadi gelin faydalarına bakalım. :)

  • Cilt renginizi açar aynı zamanda akne ve sivilce çıkmasını engeller.
  • Cildinize parlaklık verir.
  • Cildi temizler. 
  • Koltuk altı, dirsekler de ki kararmalar içinde oldukça faydalıdır...

Pirinç ve Güzellik maskesi nasıl yapılır?

Nasıl  mı yapılır ?
  - Güzel soru. 😇
1 yemek kaşıgı pirinç ununu 2 yemek kasıgı yarım yağlı süt ile karıştırıp krem haline gelene kadar çırpın.Sonra yüzünüze ( cildinizin herhangi bir kısmına da olur) uygulayın ortalama 15 dk sonra kuruduğunu fark edeceksiniz.Kuruyan maskeyi  peeling yaparak ılık suyla çıkarın. Cildinizin hafiflediğini ilk günden hissedeceksiniz.

**Ben çoğu markette bulamadım baklagiller satan bir toptancıdan almıştım öyle yerlerden bulabilirsiniz. Fiyatı da gayet uygun 3,5 tl :)
**Ayrıca pirinç unu demişken şunu da ekleyeyim kilo problemi olanlar bir türlü kilo alamayanlar her gece yatmadan önce bir kase pirinç unu yiyin 1 ayda farkı göreceksiniz.(Bebeklere yapılan mama şeklinde bol şekerli bir kıvamla pişirip yiyin farkı görün.)

Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

1 yorum:

  1. Yapımıda çök kolaymış. Bir ara deneyim .Sonuç nasıl olacak?

    YanıtlaSil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR