Sevgidoji: Sofiem Saç Bakım Yağı / BİM

Sofiem Saç Bakım Yağı / BİM

             Merhaba Hanımlar :)
    Nasılsınız,umarım iyisinizdir :)
     Föndür,maşadır,düzleştiricidir derken saçlar oluyor bir süpürge.Üstüne bir de kimyasal işlemler eklenince saçlarımıza dokunmak bile istemiyoruz.
Benim geçen yaz sarışın olma maceram hüsranla sonuçlanınca tekrardan koyu kumrala dönüş yapmıştım.Renge döndüm dönmesine ama saçlarım kırıklarla doldu.İki kez kesim yapıldı ve sık sık saç maskeleri ile destekledim saçlarımı.
   Şu an şükür ki uçlarında düğümlenme yada tarama zorluğu yaşamıyorum.Saç bakım yağımızı nasıl uyguluyoruz ona bakalım :)


Saç bakım yağımı 3,5tlden Bimden aldım.Bu sanırım 3. kutum ve yedekledim.



İçeriğinde;
Susam YağıBadem YağıÇam Terebentin YağıÇörek Otu YağıZeytin YağıIsırgan YağıDefne YağıJojoba YağıHavaii Cevizi YağıBiberiye YağıMersin YağıE Vitamini

İçeriği oldukça çeşitli bir bakım yağı.Bunları tek tek alıp karıştırıp yapmaktansa bu bana daha kolay geldi.
Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

2 yorum:

  1. Hakikaten dediklerin saçı çok yıpratıyor, ben artık 60 yaşına geldiğimden bıraktım boyatmayı, (eskiden kendim boyuyordum, annemin saçlarını da ben boyardım)2 yıldır boyatmıyorum bembeyaz ve yumuşacık meğer boyaymış tüm kurutan saçı. Haklısın yani....güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boya yerine saç açıcı bitkiler kullanılabilir aslında.Teşekkür ederim :)

      Sil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR