Sevgidoji: Siyah noktalara son/ PROCSİN BLACK MASK

Siyah noktalara son/ PROCSİN BLACK MASK

         Herkese selam. Ben geldim girişi yapmak pek bir klişe. Ama ne yapalım böyle oluyor her defasında. 
Neyse nasılsınız canlarım umarım iyisinizdir. Uzun zaman sayfama erişemedim ama bozuntuya vermeden hemen gelişi güzel devam etmek istedim. 
    Konumuz siyah noktalarla savaşmaca :) Sürekli farklı markaların siyah maskelerini deniyorum. Ama sanki bu maske bir tık daha güzel göründü gözüme. 
 5 haftada gayet iyi sonuçlar aldım ben. ilk 3 hafta 2'şer gün ara ile kullanmaya başladım daha sonra ise haftada 1 kullanımla devam ettim. 
     Kesinlikle denemenizi tavsiye ediyorum.Şuan Gratis'lerde 8 mart indirimi mevcut. Ben stok yapacağım sizde kaçırmayın derim.

Bu arada Kadınlar günümüz kutlu olsun çiçekler  💓
 Kendinize Cici bakın Şen kalın :)

İnstagramda buluşabiliriz https://www.instagram.com/sevgidoji/?hl=tr bekliyoruuummmm :)






Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

3 yorum:

  1. Evet bende kullandım gerçekten işe yarıyo ben memnun kaldım 😊

    YanıtlaSil
  2. Sponsorluk seviyesine yükselmek için altınızda ürün satan bir danışmana ihtiyacınız var demektir. Farmasi resmi sitesinden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra panel de bulunan danışman ekle butonundan altınızda çalışacak üyeler oluşturabilirsiniz.
    Farmasi ücretsiz üyelik aşamasına gelmiş herkes tarafından merak edilen bir şey de Farmasi danışmanıdır. Farmasi danışmanı, üyeliğini tamamlamış ürün satmaya hazır olan kişilere verilen bir unvandır diyebiliriz. Farmasi üyelik sisteminde kayıt olan herkese bu unvan verilmektedir. Ayrıca sipariş limitlerine göre de unvanlar verilmektedir. Bu unvanlar danışmanlık seviyenizi belirlemektedir. Aylık olarak hesaplanan alt üyelerin ve kendinize ait siparişler bu unvanların belirlenmesinde önemli rol oynamaktadır.

    http://www.farmasigirisi.net / http://www.farmasibasvur.net

    YanıtlaSil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR