Sevgidoji: Muz ile ev yapımı saç maskesi nasıl yapılır?

Muz ile ev yapımı saç maskesi nasıl yapılır?



   Muz mu dedi biri? Canlarım muz saçı güçlendirir ve besler. Saçımızın doğal elastikiyetini restore ederek saç kırılmalarını önler.Potasyum içeriğiyle yıpranmış saçları onarır saça parlaklık kazandırır.Ve tabi iyi bir nemlendiricidir kendileri. O halde maske saati.  


Malzemeler

İki adet olgunlaşmış muz1 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı1 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı bal

Hazırlanışı ve uygulanışı

1. İki olgun muzu iyice ezip püre haline getirin. İçindebüyük parçalar bırakmadığınızdan emin olun.

2. Bal, Hindistan cevizi ve zeytinyağını, ezilmiş muza ekleyin ve tekrar karıştırın.

3. Saçlarınıza uygulayın. İyi bir etki için en az 5 dakika bekleyin.

4. İyice ılık suyla durulayın. Muzun hoş, lezzetli bir kokusu vardır. Bu yüzden özel bir şampuan kullanmaya ihtiyacınız kalmaz.

Muz maskesi ne işe yarar?

Muz cilde tam bir botoks etkisi yaratıyor.Muz maskesi , yüz bölgesine uygulandığında aynı botoks etkisi yapar. Hem cildi nemlendirir hemde yumuşaklık verirken cildi gerginleştirir. Muz içerisinde bulunan vitaminler sayesinde ise cildin yaşlanmasını ve kırışmasını geciktirir. Cildinize bakarsanız , size elbet cevap verecektir. Aksi halde erken yaşlanmalar ve kırışıklıklar yaşamanız gayet doğaldır.

Özellikle yüz bölgesinde daha fazla kırışıklıkların olduğu bölgelere daha hassasiyet gösterirseniz, çok daha iyi olur. Bu bölgeler göz kenarları , gülümseme çizgilerinin olduğu yerlerdir.



Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR