Sevgidoji: Taze papatya ile saç rengi nasıl açılır ?

Taze papatya ile saç rengi nasıl açılır ?

  Arkadaşlar merhaba. Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Biraz netten uzak kalmıştım ama bomba bir yazıyla geldim canlarım . 💮💮💮






                                 











  Çiçeklere olan ilgimi yazılarımdan anlamışsınızdır zaten.Hepsi birbirinden mükemmel canlılar. Sevdiğim şeylerle ilgili araştırmalar yapmayı severim.Daha önceleri blogger arkadaşlarımın  yazmış olduğu yazıları merakla okurdum. Papatya saç rengi açar mı nasıl yapılır vs tarzında. Bu defa bir çılgınlık yapıp kendim bir tarif oluşturdum kısmen. Yani var olan tarife yeni malzeme kataraktan yeni bir tarif oluşturdum diyelim.
4 su bardağı taze papatya
2 adet ceviz yaprağı
1 avuç kadar hanımeli çiçeği
1 adet pembe gül yaprağı
1 adet limon ( kabuğunu rendeleyip biraz da suyundan bıraktım)
6 su bardağı su
boş parfüm şişesi
sivri uçlu tarak
Güneş ışığı
   **Dilerseniz oksidan açıcı da ekleyebilirsiniz ben kullanmadım doğallıktan yana olması nedeniyle ama daha açık renkler için kullanabilirsiniz.

Önce papatya ve limonu rendeleyip kaynattım 10 dk kadar ardından diğer malzemeleri bıraktım toplam 15 dk kadar kaynattım ben. Siz 20 dk da yapabilirsiniz. Suyun rengi sarı bir renk alıyor zaten sonra süzgeçten geçirin. Kürü iyice sıkın bütün pigmentleri suya karışmış olur. Su ılıyana kadar bekleyin.
   Uygulamak için sivri uçlu tarak ve boş parfüm şişesine ihtiyacınız olacaktır. Püskürtme yöntemiyle daha çok verim alırsınız. İyice uyguladıktan sonra 30 dk kadar güneşte bekleyin. ( Kuruması gerekiyor.) uygulamanın ardından duru su ile saçınızı yıkayın.Gözle görünür sonuç elde edeceksiniz bundan emin olabilirsiniz. Haftada 2 defa uygularsanız daha açık renkler elde edersiniz kızlar. :)
 fotoğrafları buraya bırakıyorum. Kolaylık sağlar umarım sizlere. Saçlarım son zamanlarda fazlasıyla sertleşmişti ama bu muhteşem karışımdan sonra anında kalıcı bir yumuşaklık kazandık. Hepinize tavsiye ediyorum.Bol güneşli günler dilerim... :)
                                                                                                                       SEVGİDOJİYLE KALIN.
                 



       



              
  




 



Bu yazıyı paylaşabilirsiniz:

4 yorum:

  1. Doğal bir yöntem olması güzel. Fotoğrafları göremedim ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teknik hata desek. :(
      Fotoğraflarımız sizlerle :)

      Sil
  2. ilginç bilgi yaaa saoool :)

    YanıtlaSil

Değerli misafirlerim yazılarımı paylaşarak daha fazla kişinin okumasını sağlayabilirsiniz.Yazdığım konular hakkında düşüncelerinizi lütfen yorum kısmında paylaşınız.
Sevgidojiyle kalın

Öne Çıkan Yayın

DefiLand

 🚨🚨🚨YATIRIM TAVSİTESİ DEĞİLDİR 🚨🚨🚨 İlk zamandan beri takip ettiğim ve elimde tuttuğum Defi Land oyun projesi hakkında şimdiye kadar ne...

SON YORUMLAR